петак, 30. октобар 2020.

„Караван зимнице” овог викенда на пијаци „Блок 44”

Пијачни караван зимнице овог  викенда, 31. октобра и 1. новембра, биће организован на пијаци „Блок 44”, најавиле су „Градске пијаце”. Сви посетиоци ове пијаце, осим свежег воћа и поврћа, имаће прилику да пазаре и домаће производе припремљене по традиционалној рецептури, по приступачним ценама.

У разноврсној понуди здравих и квалитетних намирница, сви суграђани имаће могућност да набаве широк асортиман ајвара, укусних и здравих зимских салата, компота, пекмеза, сирупа, сувог воћа, сокова, меда, вина, ракије и многе друге специјалитете. Организацијом „Каравана зимнице” ЈКП „Градске пијаце” показује да у сваком сегменту брине о потребама савременог потрошача и да представља значајну карику у пласману аутентичних домаћих производа. „Каравани зимнице” организују се сваког другог викенда на некој од пијаца која послује у саставу предузећа, како би традиционална зимница припремљена од висококвалитетног локално гајеног поврћа и воћа била доступна суграђанима у свим деловима града.

ЈКП „Градске пијаце”, које негује висок степен одговорности и према купцима и према продавцима, подсећа посетиоце београдских пијаца да остану одговорни, одржавају препоручену физичку дистанцу, те да носе заштитне маске.