ponedeljak, 23. maj 2016.

Otvaranje sezone na Adi 10. juna

Početak letnje sezone na Adi Ciganliji biće obeležen u petak, 10. juna, u pivskoj oazi APA Beer Garden, gde će biti održan veliki koncert jednog od najpoznatijih beogradskih pop-rok sastava Kiki i „Piloti”. Popularno Beogradsko more je omiljeno mesto Beograđana i njihovih gostiju u toku leta, kada je Ada najbolje mesto za beg od gradskih gužvi i vrućina.

– Zvanična sezona kupanja na Savskom jezeru na Adi Ciganliji biće otvorena velikim koncertom Kikija Lesendrića i „Pilota”, koji će početi u 21 sat, a ulaz će biti besplatan. Koncert će biti poklon našeg preduzeća svim sugrađanima i gostima Beograda koji vole Adu Ciganliju i svojevrstan poziv na druženje i uživanje u njenim lepotama – rekao je Žarko Šormaz, direktor JP „Ada Ciganlija”, dodajući da su, kao i svih prethodnih godina, nadležne službe ovog javnog preduzeća u potpunosti spremne za predstojeću sezonu.

Ovaj koncert će biti početak i manifestacije APA Beer Garden, gde posetioce tokom dva meseca, pored brojnih novih pivskih ukusa, očekuje još mnogo besplatnih koncerata, ali i filmova u bioskopu na otvorenom, koji će po prvi put biti postavljen na Adi Ciganliji.