petak, 10. jun 2016.

Zatvaranje saobraćaja u Ulici vojvode Micka Krstića

JKP „Beogradske elektrane” nastavlja sa izvođenjem radova proširenja toplovodne mreže i priključivanja objekata na toplovod, pri čemu će doći do zatvaranja saobraćaja u delu raskrsnice ulica Vojvode Micka Krstića i Patrisa Lumumbe i u Ulici vojvode Micka Krstića, od Ulice Patrisa Lumumbe do Ulice Marijane Gregoran, po fazama.

U trećoj fazi od 10. do 16. juna doći će do zatvaranja saobraćaja u delu raskrsnice ulica Vojvode Micka Krstića i Patrisa Lumumbe, u četvrtoj fazi, od 17. do 21. juna, doći će do zatvaranja saobraćaja kod raskrsnice sa Ulicom Patrisa Lumumbe, a u petoj fazi, od 22. do 26. juna, do zatvaranja saobraćaja u Ulici vojvode Micka Krstića, deo između ulica Patrisa Lumumbe i Jastrebačke. U šestoj fazi zatvara se saobraćaj kod raskrsnice sa Jastrebačkom ulicom od 27. juna do 1. jula, a u sedmoj fazi, od 2. do 6. jula, između ulica Jastrebačke i Marijane Gregoran. Tokom pomenutih radova, Ulica Marijane Gregoran, na delu od Vojvode Micka do Plješevičke, za saobraćaj će biti dvosmerna. 

Tokom izvođenja radova linije javnog gradskog prevoza će delimično izmeniti trasu, pa će vozila sa linija 16 i 23, u oba smera, na delu od raskrsnice ulica Marijane Gregoran – Vojvode Micka do raskrsnice ulica Višnjička – Mije Kovačevića, saobraćati sledećim ulicama: Marijane Gregoran, Dragoslava Srejovića, Mije Kovačevića, Višnjičkom i dalje redovnim trasama. Vozila sa linije 25 će, u oba smera, na delu od raskrsnice ulica Marijane Gregoran – Vojvode Micka do kružnog toka kod Bogoslovije, saobraćati sledećim ulicama: Marijane Gregoran, Dragoslava Srejovića, Mije Kovačevića i dalje redovnom trasom.

Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti privremeno uspostavljena stajališta u zoni raskrsnice ulica Marijane Gregoran i Vojvode Micka, u oba smera.