sreda, 21. septembar 2016.

Novi stiker paket „Young Love In Belgrade” na „Viber”-u

Nakon Moskve, Pariza, Njujorka i Tokija, Grad Beograd dobija „Viber Sticker Pack” iz serije stikera „Young Love In...”. Tridesetak osobenosti Beograda nalazi se na sličicama formatiranim u „stiker paketu” ,koji će preko 754 miliona korisnika „Viber”-a širom sveta moći da upotrebljava u redovnoj komunikaciji. 

Stiker paket „Young Love In Belgrade” globalne aplikacije za razmenu poruka namenjen je kako Beograđanima tako i gostima Beograda i biće dostupan i na srpskom i na engleskom jeziku. Ovom jedinstvenom paketu „nalepnica” koje se koriste u aplikaciji „Viber” tema je Beograd, Beograđani, njihov duh, sleng i navike.

Dizajn tim iz „Viber” centrale u Tel Avivu izradio je stikere, čiji vizuelni sadržaj predstavlja glavni grad Srbije i koji imaju za cilj da promovišu Beograd kao svetsku turističku destinaciju. Beograd je izabran da se nađe među prvih deset svetskih metropola koje su postale deo serije globalno dostupnih i omiljnih stikera „Young Love In…”.

Popularni par svoju ljubav ovoga put doživljava upravo u glavnom gradu Srbije – kraj spomenika Pobedniku, zabavljajući se na našim rekama, vozeći bicikl Savskom promenadom, šetajući Skadarlijskom kaldrmom i gustirajući domaće specijalitete, „kulirajući” na kultnim mestima ...

Sa ciljem promocije paketa stikera „Young Love In Belgrade”, Grad Beograd i kompanija „Viber” u sredu, 28. septembra, u 17 časova zajedno organizuju veliki muzički spektakl na Trgu republike, kada će Beograđani i gosti Beograda uživati u nastupu Sent Luis benda i Sare Jovanović.