sreda, 28. septembar 2016.

Obeležavanje „Dečje nedelje 2016” na Vračaru

Tokom obeležavanja „Dečje nedelje”, Prijatelji dece Vračara realizovaće veći broj programa za decu. Programi se realizuju u saradnji i uz finansijsku podršku Sekretarijata za sport i omladinu i Gradske opštine Vračar.

Tako će u galerijskom prostoru GO Vračar (Njegoševa 77) u ponedeljak, 3. oktobra, u 12 sati biti otvorena izložba radova dečjih mozaika. Učestvovaće oko 60 dece sa smetnjama u razvoju, učenika osnovnih i srednjih škola, kao i dece iz vrtića. Učesnicima projekta „Inkluzivna izrada mozaika” biće podeljene diplome.

U Neimarskom parku u utorak, 4. oktobra, u 10 časova biće otvorena izložba oslikanih kuća i hranilica za ptice. Učestvovaće oko stotinu dece iz vrtića i nižih razreda osnovnih škola. Biće i podeljene diplome školama i vrtićima koje su učestvovale u ovom projektu. Mališani iz vrtića izvešće kraći performans.

Susret dece sa predsednikom opštine Vračar održaće se u četvrtak, 6. oktobra, u 12 časova u svečanoj sali zgrade opštine. Pozvana su sva deca koja su osvojila nagrade na takmičenjima u organizaciji Prijatelja dece Vračara tokom 2015/2016. godine.