nedelja, 15. septembar 2019.

Danas se završava rekonstrukcija Ulice 27. marta, saobraćaj u ponedeljak

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je danas gostujući u jutarnjem programu TV Pink da Grad Beograd danas završava rekonstrukciju ulice 27. marta i da će ona biti otvorena za saobraćaj u ponedeljak, 16. septembra.

– Sekretarijat za investicije završava danas rekonstrukciju ulice 27. marta, od Starine Novaka do Takovske, i ona će biti otvorena za saobraćaj od ponedeljka, 16. septembra – rekao je Ѓoran Vesić. 

Sekretar za investicije Luka Petrović, gostujući u jutarnjem programu TV Prva, potvrdio je ovu informaciju i dodao da će rekonstrukcija Ulice Kraljice Marije, od Ruzveltove do Starine Novaka, biti završena prvih dana oktobra, kada će i ova deonica biti puštena za saobraćaj. Raskrsnica Takovske sa ulicama 27. marta i Džordža Vašingtona biće „u punom profilu puštena za saobraćaj 19. septembra”. 

Vesić i Petrović su zahvalili izvođačima na vrednom radu, kao i građanima koji su imali strpljenja. 

– Svi građani koji žive u ulicama 27. marta i Kraljice Marije veoma dobro znaju na šta su ličile njihove ulice koje decenijama niko nije sređivao do pre samo par meseci. Izgled tih ulica bio je sramota za grad. Sada su ulice rekonstruisane, zamenjene su vodovodne i kanalizacione instalacije i postavljene nove šine, tako da sada te ulice izgledaju kako treba da budu uređeni bulevari u jednoj evropskoj prestonici – poručio je Vesić.