sreda, 18. septembar 2019.

Opština Rakovica ugostila najbolje rakovičke džudiste

Takmičari mlađih kategorija Džudo kluba „Rakovica“, koji su postigli dobre rezultate i osvojili veliki broj medalja na državnim prvenstvima i kadetskim evropskim kupovima u ovoj godini, bili su danas gosti opštine Rakovica zajedno sa predsednikom kluba Miomirom Srećkom Mrvaljevićem, trenerima i članovima uprave. 

Kako je saopšteno iz opštine Rakovica, nosioci medalja koji su posetili opštinu Rakovica su Miljan Radulj, Milica Milanović, Teodora Ćopić, Iva Milošević, Matija Jeremić, Marko Jelovac, Sergej Skorić i Marija Kršić.

Najbolje rakovičke džudiste primili su Milosav Miličković, državni sekretar u MUP-u i predsednik opštine Rakovica Vladan Kocić.

Miličković je čestitao mladima na osvojenim medaljama, konstatujući da su uspesi ovih sportista još jedan dokaz da je Džudo klub „Rakovica” dobro mesto za razvoj mladih sportista i promociju sporta.

Predsednik opštine Rakovica Vladan Kocić čestitao je takmičarima na impresivnim rezultatima, ističući da se Rakovica ponosi onim što su do sada učinili. Kocić je džudistima poželeo sreću i uspeh na predstojećim takmičenjima.

Predstavnici Džudo kluba „Rakovica“ zahvalili su na dosadašnjoj pomoći opštine uz obećanje da će nastaviti da na najbolji način promovišu Rakovicu na takmičenjima u Srbiji i inostranstvu.