ponedeljak, 21. oktobar 2019.

Beogradski festival fudbala od 22. do 24. oktobra na Trgu republike

Beogradski festival fudbala, pod sloganom „Napad na Ostrvljane”, od 22. do 24. oktobra održaće se na Trgu republike, u organizaciji Grada Beograda.
Posetioci će tri dana, od 12 od 24 sata, moći da uživaju u malom fudbalu na terenima za stoni živi fudbal, kao i u stonom fudbalu. Takođe će moći da se oprobaju u merenju jačine šuta, kao i drugim aktivnostima u domenu najznačajnije sporedne stvari na svetu.

Instruktori Fudbalskog saveza Srbije će svakog dana tokom trajanja ovog festivala od 12 do 15 sati držati javni čas za devojčice i dečake, kako bi im kroz zabavu ukazali na sve čari fudbalske igre i fer-pleja.

Posetioci će u utorak od 12 do 19 sati biti u prilici da vide pehar kojim je FK „Crvena zvezda” 1991. godine u Tokiju objedinila evropsku i svetsku titulu. Festival će posećivati prvotimci „Zvezde” i „Partizana”, kao i predstavnice ženske fudbalske reprezentacije Srbije. Svakodnevno će biti organizovan fudbalski kamp našeg proslavljenog igrača Dejana Stankovića, dok će festival posetiti „Djota free style fudbal”, koji je izuzetno popularan među decom i omladinom od 10 do 20 godina.

Za posetioce, rekreativce – mlade i stare obezbeđeni su pokloni Fudbalskog saveza Srbije i fudbalskih klubova „Crvena zvezda” i „Partizan”, naveli su organizatori.