ponedeljak, 21. oktobar 2019.

Ispiranje vodovodne mreže do subote u Grockoj i na Voždovcu, sutra delovi Zvezdare bez vode

Ekipe „Beogradskog vodovoda i kanalizacije” izvodiće od ponedeljka, 21. oktobra, do subote, 26. oktobra, radove na redovnom ispiranju vodovodne mreže na opštinama Gorcka i Voždovac, dok će stanovnici pojedinih delova opštine Zvezdara zbog radova na vodovodnoj mreži biti bez vode u utorak, 22. oktobra, saopšteno je iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija”. 

U opštini Grocka povremene prekide u snabdevanju i umanjen pritisak vode od danas do subote, 26. oktobra, od 22 do 6 sati osetiće sledeći potrošači: 

– 21. i 22. oktobra u naselju Vinča;
– 22. i 23. oktobra na Smederevskom putu i u okolnim ulicama, na pravcu od Kaluđerice do Vinče i na pravcu od Vinče do Leštana;
– 23. i 24. oktobra u naselju Leštane;
– 24. i 25. oktobra u naselju Kaluđerica;
– 25. i 26. oktobra u naselju Orlovica.

Na opštini Voždovac će povremene prekide u vodosnabdevanju i umanjen pritisak vode od danas do subote, 26. oktobra, od 22 do 6 sati osetiti sledeći potrošači:

– 21. i 22. oktobra u Ustaničkoj ulici i delu opštine Voždovac oivičenom ulicama Gospodara Vučića, Vojislava Ilića i auto-putem od Vojislava Ilića do Autokomande;
– 22. i 23. oktobra u delu oivičenom auto-putem, od Dušanovačke pijace do Vojislava Ilića, Kružnim putem do Zaplanjske i Zaplanjskom (naselja Marinkova bara, Medaković 2 i Medaković 3)
– 23. i 24. oktobra u delu oivičenom ulicama Peke Pavlovića, Zaplanjskom i Braće Jerković (deo naselja Dušanovac i Braće Jerković)
– 24. i 25. oktobra u delu naselja Dušanovac i Voždovac, oivičenom auto-putem, od Autokomande do Dušanovačke pijace, ulicama Braće Jerković, Kružnim putem, Crnotravskom, Bulevarom oslobođenja do Autokomande (ulice Kumodraška, Vojvode Stepe i Bulevar oslobođenja)
– 25. i 26. oktobra u naselju Banjica, Bulevaru oslobođenja (od Crnotravske ulice do naselja Jajinci), Bulevaru JNA i u selu Rakovica.

Iz „Vodovoda” navode da u toku radova može doći do kratkotrajnog zamućenja vode i apeluju na potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe. Radovi na redovnom ispiranju vodovodne mreže, koji se obavljaju nekoliko puta u toku godine, obezbediće da voda na česmama potrošača i dalje bude zadovoljavajućeg kvaliteta. 

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Zvezdara, u utorak, 22. oktobra, od 8.30 do 18 sati bez vode će ostati potrošači u Ulici vojvode Bogdana (od Jovana Ćirilova do Đuke Dinić).

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena je auto-cisterna, a iz „Vodovoda” apeluju na potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” na telefon 3606-606, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web-adresi www.bvk.rs.