petak, 6. decembar 2019.

Izmena režima linija javnog prevoza zbog radova u Venizelosovoj

Tokom izvođenja radova na montaži opreme za grejanje i hlađenje u Venizelosovoj 54, u nedelju će od 7 do 17 časova doći do izmena u radu linija javnog prevoza. Kako je precizirano iz Sekretarijata za javni prevoz, tokom radova biće postavljena auto-dizalica u visini autobuskog stajališta „Vojvode Dobrnjca”, zbog čega će doći do potpunog zatvaranja kolovoza u delu ove ulice, od Knez Miletine do zone raskrsnice sa Budimskom, pa će vozila javnog prevoza saobraćati izmenjeno.

Vozila sa linija 37 i E2 će u oba smera saobraćati sledećom trasom: Poenkareova – Cvijićeva – Bulevar despota Stefana – Braće Jugović – Dečanska – Trga Nikole Pašića i dalje redovnom trasom, a vozila sa linije 79 trasom: Cvijićeva – Poenkareova – Klanački kej – Dunavska – Žorža Klemansoa – Venzilosova i dalje redovnom trasom. Na izmenjenom delu trase, vozila će koristiti sva postojeća stajališta.

Izmena pojedinih tramvajskih linija

Tokom radova na vraćanju čelične prelazne konstrukcije na Mostu na Adi, na kojoj se nalazi dilatacija od hiljadu milimetara, u stanje predviđeno projektom, od 7. do 8. decembra, u 15.30 časova doći će do promena u radu linija javnog prevoza. 

Linija 11 imaće sledeću trasu: Karađorđeva – Stari savski most – Zemunski put – Milentija Popovića – Bulevar Milutina Milankovića i dalje redovno, dok će linija 13 saobraćati trasom: saobraćajnica pored Hipodroma – Bulevar vojvode Mišića – Mostar /nadvožnjak/ – Savska – Savski trg – Karađorđeva – Stari savski most – Zemunski put – Milentija Popovića – Bulevar Milutina Milankovića i dalje redovnom trasom. Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta.

Privremeno se menjaju trase 25 i 25P

Tokom radova na priključenju stambenog objekta na kanalizacioni sistem u Ljubićkoj ulici u visini kućnog broja 24, od 8. do 9. decembra doći će do promena u radu linija javnog prevoza. Potpuno se zatvara kolovoz u Ljubićkoj, na delu od Kumodraške do Danijelove. 

Vozila sa linija 25 i 25P će u oba smera saobraćati sledećim ulicama: Braće Jerković, Darvinovom, Zaplanjskom, Peke Pavlovića, Miška Jovanovića, Kruševačkom i dalje redovnom trasom.

Na izmenjenom delu trase, vozila će koristiti sva postojeća stajališta.