sreda, 11. decembar 2019.

Radovi na vodovodnoj mreži

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštinama Stari grad i Palilula, sutra će od 8 do 15 sati bez vode ostati potrošači u sledećim ulicama: Džordža Vašingtona (od Takovske do Bulevara despota Stefana), Generala Lešjanina, Stevana Sremca, Svetogorskoj, Cetinjskoj, Bulevaru despota Stefana (od Cetinjske do Palmotićeve), Đure Daničića, Hilandarskoj i Palmotićevoj. Takođe, saopštio je „Beogradski vodovod i kanalizacija”, zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Vračar, sutra od 8 do 16 sati bez vode će ostati potrošači u delu Ulice kralja Milana (brojevi 15 i 25). Zbog radova na ovoj opštini sutra u isto vreme vode neće biti ni u Skerlićevoj ulici.

Radovi na vodovodnoj mreži planirani su u još nekim delovima Vračara i Voždovca, zbog čega će sutra, takođe u istom vremenskom intervalu, bez vode ostati potrošači u Ulici gospodara Vučića, u delu od Pčinjske do Belomorske ulice i u delu od Vladimira Karića do Đerdapske ulice.

Za najnužnije potrebe obezbeđene su cisterne s vodom za piće, a potrošači se mole da pripreme neophodne zalihe. 

Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Kontakt centru JKP-a „Beogradski vodovod i kanalizacija” na broj telefona: 3606-606, kao i na web-adresi: www.bvk.rs.