sreda, 11. decembar 2019.

Besplatan izlet na Taru za penzionere sa Savskog venca

U organizaciji Opštine Savski venac, sto penzionera otišlo je jutros na besplatan dvodnevni izlet na Taru, a ispratila ih je predsednica ove opštine Irena Vujović.

Ona je naglasila da briga o najstarijim sugrađanima ostaje jedan od prioriteta Opštine Savski venac i najavila nastavak organizovanja besplatnih izleta, kao i brojnih besplatnih programa za najstarije u narednom periodu.

– Izleti su najpopularniji od svih besplatnih programa koje organizujemo. Osim Tare, naši najstariji sugrađani obilazili su i Vrnjačku Banju, Zlatibor, Avalu, Kosmaj, zatim manastire Kaona, Pokajnica i Koporin. Dvodnevni izleti na Taru, koji su počeli u novembru, nastaviće se do Nove godine i ostalo je još malo mesta – rekla je Irena Vujović i pozvala penzionere sa Savskog venca da se što pre prijave. 

Za penzionere na izletu obezbeđen je hotelski smeštaj i hrana, lekarska ekipa, bogat sadržaj i brojne aktivnosti, a u povratku će obići i Manastir Rača i memorijalni spomen-kompleks Kadinjača.

Prijave za izlete se vrše radnim danima od 8 do 15 sati na telefon 011/2061-800 i na imejl: besplatno@savskivenac.rs, saopšteno je iz Opštine Savski venac.