ponedeljak, 20. januar 2020.

Planirani radovi na opštinama Vračar, Palilula i Grocka

Planirani radovi na vodovodnoj mreži na opštinama Vračar, Palilula i Grocka prouzrokovaće u utorak 21. januara prekid vodosnabdevanja u pojedinim delovima ovih opština, saopšteno je iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija”.

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Vračar, u utorak od 8.30 do 18 sati bez vode će ostati potrošači u Gročanskoj ulici (od Grčića Milenka do Velimira Todorovića).

Na opštini Palilula, u utorak 8 do 16 sati bez vode će ostati potrošači u sledećim ulicama: Augusta Šenoe, Dr Dragiše Mišovića, Peke Tepavčevića, Jovana Isailovića, Sutjeskoj ulici 8., Hrvatskoj ulici, Slavka Kolara, Olge Jovičić, Sutjeska blok, Suvopoljskoj, Partizanski blok ulica 2 i okolnim ulicama. Umanjen pritisak u vodosnabdevanju osetiće potrošači u naselju Kotež.

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Grocka, u utorak od 10 do 16 sati bez vode će ostati potrošači u sledećim ulicama: Drenjačkoj, Petra Živkovića, Stari put za Boleč i Kosmajskoj ulici. Umanjen pritisak u vodosnabdevanju mogu osetiti potrošači u višim delovima naselja Leštane.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne, a iz „Vodovoda” apeluju na potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe. Za dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” na telefon 3606-606, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web-adresi www.bvk.rs.