nedelja, 26. januar 2020.

Planirani radovi na vodovodnoj mreži

Potrošači u ulicama Cvijićevoj (od Starine Novaka do Jaše Prodanovića), Draže Pavlovića (od Đušine do Cvijićeve), Velbuškoj i Stanoja Glavaša ostaće bez vode sutra od 8 do 18 sati zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Palilula, najavljeno je iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija”.

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Zvezdara, u utorak, 28. januara, od 8.30 do 18 sati bez vode će biti potrošači u ulicama Bajdinoj, Crvena zvezda, Zlatiborskoj, Zeleno brdo, Nikole Vulića, Steve Vargaša, Keltskoj, Tribalskoj, Židovarskoj, Ivana Radovića, Apisovoj, Zabrđanskoj, Slobodana Principa, 1. novembra, Petra Kolendića, Singidunumskoj i Drežničkoj ulici.

U opštini Rakovica će takođe zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži u utorak od 8 do 17 sati bez vode biti potrošači u ulicama Luke Vojvodića, Godominskoj, Mile Dimić, Vodice, Snežane Hrepevnik, Milice Srpkinje, Guslarskoj, Kakanjskoj, Kosmajskog odreda, Rujica, Starca Milije, Pilota Ratka Jovanovića, Dr Milivoja Petrovića i Kraljice Jelene.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne.

Iz ovog preduzeća apeluju na potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” na broj telefona 3606-606, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web-adresi www.bvk.rs.