ponedeljak, 27. januar 2020.

Planirani radovi na vodovodnoj mreži u utorak

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Zvezdara, u utorak, 28. januara, od 8.30 do 18 sati bez vode će biti potrošači u pojedinim ulicama na teritoriji ove opštine, saopštavaju iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija”.

Bez vode će biti ulice: Bajdina, Crvena zvezda, Zlatiborska, Zeleno brdo, Nikole Vulića, Steve Vargaša, Keltska, Tribalska, Židovarska, Ivana Radovića, Apisova, Zabrđanska, Slobodana Principa, 1. novembra, Petra Kolendića, Singidunumska i Drežnička.

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Rakovica, istoga dana od 8 do 17 sati bez vode će biti potrošači u sledećim ulicama: Luke Vojvodića, Godominskoj, Mile Dimić, Vodice, Snežane Hrepevnik, Milice Srpkinje, Guslarskoj, Kakanjskoj, Kosmajskog odreda, Rujica, Starca Milije, Pilota Ratka Jovanovića, Dr Milivoja Petrovića i Kraljice Jelene.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne, a potrošači se mole da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” na telefon 3606-606, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web-adresi: www.bvk.rs.