sreda, 19. februar 2020.

U četvrtak bez vode delovi Voždovca, Rakovice i Novog Beograda

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, potrošači na parnoj strani Ulice vojvode Stepe (u delu od Nikšićke do Kapetana Zavišića) ostaće sutra bez vode od 8.30 do 18 sati, navodi se u saopštenju „Beogradskog vodovoda i kanalizacije”.

U istom periodu bez vode će biti i potrošači u Bulevaru oslobođenja, od Bose Milićević do Kapetana Zavišića, u Kapetana Zavišića i Nikšićkoj, od Vojvode Stepe do Jove Ilića, Bilećkoj, od Bose Milićević do Kapetana Zavišića, i potrošači u ulicama Bose Milićević i Mite Cenića.

Takođe, zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Rakovica, u četvrtak od 8 do 22 sata bez vode će ostati potrošači u ulicama Pilota Mihajla Petrovića 14–32, Godominskoj, Milice Srpkinje, Snežane Hrepevnik, Mile Dimić, Rujica, Starca Milije, Dr Milivoja Petrovića, Crnojevića, Guslarskoj, Kosmajskog odreda, Kakanjskoj, Vodice i Kraljice Jelene.

Na opštini Novi Beograd će u četvrtak od 8 do 16 sati bez vode biti i potrošači u ulicama Jurija Gagarina 40–50 i Dr Ivana Ribara (brojevi 49–61; 63–73; 75–87).

Iz „Vodovoda” apeluju na potrošače u ovim delovima grada da pripreme neophodne zalihe vode, a za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” na telefon 3606-606, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se naći na web-stranici www.bvk.rs.