četvrtak, 27. februar 2020.

„Uzakrota Travel Summit” u martu u Beogradu

Jedan od najprestižnijih internacionalnih događaja u turističkoj industriji „Uzakrota Travel Summit” održaće se 10. marta u Beogradu, uz podršku Turističke organizacije Beograda.

Ovaj međunarodni skup namenjen je turističkim agencijama, avio-kompanijama, hotelima, blogerima, kao i kompanijama koje pružaju logistiku turističkoj industriji. 

Više od 30 predavača i panelista iz zemlje i inostranstva govoriće na teme: „Moć rastućih tržišta i onlajn platformi”, „Onlajn rezervacije i lokalni trend korporativnih kompanija u 2020”, „Sadašnjost i budućnost onlajn platformi”, „Nove marketinške strategije i grupne posete”, „Koje su preference današnjih putnika” i „Digitalni marketing u travel industriji” i druge.

Direktor Turističke organizacije Beograda Miodrag Popović ovim povodom je izjavio da će „Uzakrota Travel Summit” biti najvažniji turistički događaj srpske prestonice u ovoj godini, na kom će učesnici imati priliku da steknu nova znanja, razmene iskustva i ostvare potencijalne saradnje u oblasti koja je podložna neprestanim promenama usled konstantnog razvoja tehnologije.

Nakon samita održanog u Istanbulu 12. decembra prošle godine, u okviru kog je Turistička organizacija Beograda organizovala „Beogradsko veče”, i koji je sa preko 4.500 učesnika ocenjen kao jedan od najefikasnijih turističkih događaja na svetu, organizatori su odlučili da „Uzakrota Balkan Travel Summit 2020” ponovo bude održan u Beogradu, u hotelu „Mona Plaza”. 

Prvi međunarodni skup „Uzakrota Balkan Summit” održan je pre tri godine u hotelu „Metropol”, a pored Istanbula, ovaj događaj je prethodnih godina imao svoja uspešna izdanja u Atini i Londonu. 

Osnivač „Uzakrota Travel Summit” Gokhan Erdogan rekao je da je prvi događaj na Balkanu bio organizovan pre tri godine u Beogradu i da je od tada srpska prestonica u fokusu interesovanja turističke industrije.