utorak, 17. mart 2020.

Obustavljen rad šalterskih službi u prostorijama Sekretarijata za javni prevoz na Aerodromu „Nikola Tesla“

Sekretarijat za javni prevoz, na osnovu Odluke o proglašenju vanrednog stanja i Odluke Štaba za vanredne situacije Grada Beograda, privremeno obustavlja rad šalterskih službi u prostorijama Sekretarijata za javni prevoz na Aerodromu „Nikola Tesla” u cilju preduzimanja pojačanih mera zdravstvene zaštite, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Za vreme prekida rada na šalterima Sektora za taksi prevoz, u prostorijama Sekretarijata za javni prevoz obustavljeno je vršenje ispitivanja pogodnosti i klasifikacija vozila (estetski pregled). Iz ovog sekretarijata napominju da će po ukidanju vanrednog stanja Sekretarijat za javni prevoz omogućiti izvršavanje ove obaveze bez negativnih posledica po taksi vozače.

Takođe, tokom trajanja obustave rada šalterske službe Sektora za taksi prevoz na Aerodromu „Nikola Tesla” usluga taksi prevoza sa aerodroma će se naplaćivati putem taksimetra prema važećem cenovniku predviđenom Rešenjem o o ekonomski najnižoj ceni po kojoj se auto-taksi prevoz putnika mora obavljati na teritoriji grada Beograda.