sreda, 27. maj 2020.

Delovi Starog grada i Voždovca u petak bez vode

Radovi na prevezivanju kućnih priključaka na novopoloženu vodovodnu mrežu na opštini Stari grad, prouzrokovaće u petak, 29. maja, prestanak vodosnabdevanja pojedinih delova ove opštine, dok će na opštini Voždovac zbog radova na vodovodnoj mreži, takođe u petak, 29. maja, stanovnici jedne ulice biti bez vode, saopšteno je iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija”.

Na opštini Stari grad, u petak od 7 do 24 sata bez vode će biti potrošači u bloku oivičenom ulicama Braće Baruh, Visokog Stevana, Mike Alasa, Kapetan Mišine (od Visokog Stevana do Dunavske), Dunavskom (od Kapetan Mišine do Dubrovačke) i Dubrovačkom (od Dunavske do Mike Alasa).

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Voždovac, u petak od 8.30 do 18 sati, bez vode će ostati potrošači u Ulici 2. srpske armije (od Generala Ljubomira Milića do Generala Vladimira Kondića).

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne, a iz „Vodovoda” apeluju na potrošače da pripreme neophodne zalihe vode za piće i osnovne potrebe.

Za dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” na telefon 3606-606, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na adresi www.bvk.rs.