petak, 18. septembar 2020.

Izmena režima javnog prevoza tokom izvođenja radova u Ulici Nedeljka Gvozdenovića

Tokom izvođenja radova u Ulici Nedeljka Gvozdenovića, na delu od ulica Viktora Novaka i Dušana Vukasovića, doći će do izmena u radu linija javnog prevoza.

Radovi će se izvoditi od 19. septembra do 18. oktobra, saopštili su danas iz Sekretarijata za javni prevoz.

Kako se navodi, menja se režim rada linija: 70, 72, 74, 75, kao i noćne linije 75N. U smeru ka Bežanijskoj kosi, vozila navedenih linija saobraćaće ulicama Dr Huga Klajna, Ljubinke Bobić, Grčkom, Milana Vujaklije, Nedeljka Gvozdenovića i dalje redovnom trasom. U smeru prema gradu prevoz će se obavljati sledećim ulicama: Nedeljka Gvozdenovića, Marka Pola, Grčkom, Viktora Novaka, Dr Huga Klajna i dalje redovnom trasom.

Na izmenjenim delovima svojih trasa vozila će koristiti sva postojeća, kao i novouspostavljena stajališta. U smeru ka okretnici „Bežanijska kosa” uspostavlja se stajalište u Grčkoj ulici, u zoni raskrsnice sa Ulicom Matije Vukovića. U smeru ka gradu, stajalište se uspostavlja u Grčkoj ulici, u zoni raskrsnice sa Ulicom Milana Vujaklije. Takođe, stajalište se uspostavlja u Ulici Viktora Novaka u zoni raskrsnice sa Grčkom ulicom, navodi se u saopštenju.