petak, 23. oktobar 2020.

Obilazak turističkih lokacija na prostoru gradske opštine Surčin

Turistička organizacija Beograda u saradnji sa Sekretarijatom za privredu obilazi turističke lokacije na teritoriji svih gradskih opština, koje su dostupne posetiocima u novim okolnostima nastalim usled pandemije virusa korona, saopšteno je iz Turističke organizacije Beograda.

Direktor Turističke organizacije Beograda Miodrag Popović obišao je danas lokalitete na teritoriji opštine Surčin, zajedno sa Marijom Vuković, rukovodiocem Sektora za turizam i ugostiteljstvo u Sekretarijatu za privredu, kao i predstavnicima Turističke organizacije Surčina.

Obilaskom su obuhvaćeni najznačajniji turistički lokaliteti na prostoru opštine Surčin kao što su ribnjak „Bečmenska bara” u Bečmenu, Bojčinska šuma, Etno-kuća „Stajkov”, Nautičko selo „Biser”, Manastir Fenek, „Ergela Bulić” i vinarija „Majetić”, koji su deo preporučenog programa za celodnevne posete Surčinu.

– Predstavnici Turističke organizacije Beograda i Sekretarijata za privredu su se tokom obilaska GO Surčin dogovorili da promovišu turističku ponudu Surčina, koja je raznovrsna i kompletna. Takođe, usaglasili smo se oko kanala za promociju turističke ponude i projekata koji bi mogli da Surčin učine prepoznatljivim u okviru turističke ponude grada – rekao je Popović, direktor Turističke organizacije Beograda.