nedelja, 25. oktobar 2020.

Radovi na vodovodnoj mreži

Ekipe JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” izvodiće radove na redovnom ispiranju vodovodne mreže u opštini Savski venac od 26. do 31. oktobra.

Kako je najavljeno iz „Beogradskog vodovoda i kanalizacije”, od 22 do 6 sati moguću pojavu povećane mutnoće vode, povremenog prekida u snabdevanju i umanjenog pritiska vode osetiće sledeći potrošači: 26. i 27. oktobra, u ulicama Hercegovačkoj, Karađorđevoj, Gavrila Principa, Balkanskoj, Admirala Geprata, Savskoj, Sarajevskoj (sa pripadajućim bočnim ulicama); 27. i 28. oktobra, u ulicama Kneza Miloša, Nemanjinoj, Resavskoj, Svetozara Markovića i u rejonu oivičenom ulicama Kneza Miloša, Masarikovom, Kralja Milana, Bulevarom oslobođenja i auto-putem; 28. i 29. oktobra, u rejonu oivičenom delom auto-puta, Bulevarom kneza Aleksandra Karađorđevića, Neznanog junaka, Rajka Mitića i Ulicom Ljutice Bogdana; 29. i 30. oktobra, u Bulevaru vojvode Mišića, Vase Pelagića, Sanje Živanović, naselju Senjak, delu Topčiderskog brda, delu Dedinja, rejonu oivičenom Bulevarom vojvode Putnika, Užičkom i Ulicom Teodora Drajzera; 30. i 31. oktobra, u rejonu oivičenom delom Bulevara kneza Aleksandra Karađorđevića, Mihaila Avramovića, Kraljice Ane, Crnotravskom, Neznanog junaka i u delu Bulevara patrijarha Pavla do Gardijske i Topčiderske ulice.

Iz ovog preduzeća zahvaljuju građanima na strpljenju i razumevanju. Radovi na redovnom ispiranju vodovodne mreže, koji se obavljaju nekoliko puta u toku godine, obezbediće da voda na česmama potrošača i dalje bude zadovoljavajućeg kvaliteta. 

Zbog prevezivanja kućnih priključaka na novopoloženu vodovodnu mrežu u opštini Vračar, 26. oktobra, od 8 do 24 sata bez vode će ostati potrošači u Nevesinjskoj ulici.

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži u opštini Vračar, sutra će od 8.30 do 18 sati bez vode ostati i potrošači u sledećim ulicama: Vojvode Hrvoja, Sime Igumanova (od Vojvode Hrvoja do Riječke) i Mihaila Gavrilovića (od Vojvode Hrvoja do Sime Igumanova).

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena je auto-cisterna.

Iz ovog preduzeća apeluju na potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” na telefon 3606-606, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web-adresi www.bvk.rs.