nedelja, 22. novembar 2020.

Dodatnih 236 vozila na linijama javnog gradskog prevoza

Od utorka, 24. novembra, zbog skraćenog radnog vremena restorana, kafića, barova, klubova, kladionica i tržnih centara do 18 časova, u periodu od 17 do 20 časova na linijama javnog gradskog prevoza putnika biće uključeno dodatnih 236 vozila, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz. 

Kako se navodi, u periodu od 20 sati biće obavljena redukcija polazaka zbog smanjenja broja putnika.   

Prevoznicima su dostavljena obaveštenja, koja će biti istaknuta na prvim vratima vozila, koja se odnose na maksimalni broj putnika u vozilu u zavisnosti od tipa vozila, a u skladu sa epidemiološkom situacijom i donetim merama. 

Ove aktivnosti Sekretarijat za javni prevoz sproveo je u skladu sa usvojenim novim merama Vlade Republike Srbije za suzbijanje epidemije izazvane virusom COVID-19, čija primena počinje od utorka, 24. novembra.

Putnici, kao i do sada, redove vožnje za svaku liniju mogu videti na sajtu Sekretarijata za javni prevoz www.bgprevoz.rs.

Sekretarijat za javni prevoz još jednom apeluje na korisnike javnog prevoza putnika na teritoriji grada Beograda da poštuju obavezu nošenja zaštitnih maski u vozilima, kao i na stajalištima gde se nalazi veći broj ljudi.