petak, 22. januar 2021.

Izmena režima javnog prevoza u zoni raskrsnice Ustaničke sa ulicama Mirka Sandića i Rebeke Vest

Tokom izvođenja radova u zoni raskrsnice Ustaničke sa ulicama Mirka Sandića i Rebeke Vest u subotu i nedelju, 23. i 24. januara, doći će do promena u radu linija javnog prevoza, saopštavaju iz Sekretarijata za javni prevoz.

Radovi će se izvoditi u dve faze, a u prvoj će doći do zatvaranja leve strane raskrsnice Ustaničke sa Ulicom Mirka Sandića (gledano u smeru ka Bulevaru kralja Aleksandra), zbog čega će se kolovozna traka Ustaničke u smeru prema Bulevaru kralja Aleksandra koristiti za dvosmerno odvijanje saobraćaja, dok će Ulica Mirka Sandića biti jednosmerna u smeru ka Pljevaljskoj ulici. 

Tokom izvođenja radova u ovoj fazi važiće sledeći režim rada linija javnog prevoza:

Linija 20
– Smer prema Medakoviću 3 – redovno;
– Smer prema Mirijevu 3 – ulicama Vojislava Ilića, Ustaničkom, Bulevarom kralja Aleksandra i dalje redovno.

Linije 50, 308, 310 i E1
– 
U oba smera redovnom trasom preostalom širinom kolovoza.

Tokom druge faze radova biće zatvorena desna strana raskrsnice Ustaničke sa Ulicom Rebeke Vest (gledano u smeru ka Bulevaru kralja Aleksandra) zbog čega će se kolovozna traka Ustaničke, u smeru prema Vojislava Ilića, koristiti za dvosmerno odvijanje saobraćaja, dok će Ulica Rebeke Vest biti jednosmerna u smeru ka Ustaničkoj, uz dozvoljeno pravo i desno skretanje. Tokom izvođenja radova u ovoj fazi važiće sledeći režim rada linija javnog prevoza:

Linija 20
– U oba smera redovnom trasom.

Linije 50, 308, i E1
– U oba smera redovnom trasom preostalom širinom kolovoza.

Linija 310
– Smer prema Malom Mokrom Lugu – Ustaničkom, Bulevarom kralja Aleksandra, Prvomajskom ulicom i dalje redovnom trasom;
– Smer prema Šumicama – ulicama Narodnog frona, Prvomajskom, Bulevarom kralja Aleksandra, Ustaničkom i dalje redovnom trasom.