subota, 23. januar 2021.

Planirani radovi na vodovodnoj mreži u ponedeljak i utorak

Planirani radovi na vodovodnoj mreži na opštini Zvezdara prouzrokovaće u ponedeljak 25. januara prestanak vodosnabdevanja pojedinih delova ove opštine, saopšteno je iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija”.

Zbog pomenutih radova, u ponedeljak od 8 do 17 časova bez vode biće potrošači u Bulevaru kralja Aleksandra, parna strana (od Koste Trifkovića do Ustaničke), Madridskoj, Gusinjskoj, Luneta Milovanovića, Darosavačkoj, Kneza Mutimira, Virpazarskoj i Živka Davidovića (od Kačićeve do Ustaničke ulice).

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Voždovac, u utorak, 26. januara, od 8 do 20 sati bez vode će biti potrošači u ulicama Maksima Gorkog (od Tomazeove do Đorđa Kratovca) i Braće Kovač.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne, a iz „Vodovoda” apeluju na potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Za dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” na telefon 3606-606, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web-adresi www.bvk.rs.