utorak, 23. februar 2021.

Otvoreno prvenstvo grada u sportskoj gimnastici za srednjoškolce

Otvoreno prvenstvo grada Beograda u sportskoj gimnastici u školskoj 2020/2021. godini, za učenike i učenice od I do IV razreda srednjih škola, održaće se 26. februara u Gimnastičkom klubu „Pobednik”. Pokrovitelj je Sekretarijat za sport i omladinu, a organizator Beogradska asocijacija za školski sport.

Detaljne informacije (propozicije, raspored takmičenja, prijave, izjave roditelja, epidemiološke instrukcije i mere zaštite) objavljene su na sajtu BŠS www.skolskisport.rs u rubrici „Sportovi”. Zbog epidemioloških mera, na takmičenju je zabranjeno prisustvo publike. Iz tog razloga, svima koji to žele omogućeno je da na sajtu www.skolskisport.rs i Fejsbuk stranici „Skolski Sport” putem linka prate direktan prenos takmičenja.

Mesto održavanja takmičenja je Gimnastički klub „Pobednik”, Bulevar vojvode Mišića 14, Beogradski sajam – Hala 4, a početak takmičenja zakazan je za 9 časova. Takmičenje za prvu i drugu kategoriju će se održavati u četvoroboju, a za treću i četvrtu kategoriju u petoboju, navedeno je u saopštenju Sekretarijata za sport i omladinu.