utorak, 23. februar 2021.

Uručena donacija Prihvatilištu za odrasla i stara lica

Gradska sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević uručila je danas donaciju Prihvatilištu za odrasla i stara lica koju je obezbedila kompanija „Imlek”.

– Dan socijalne pravde nas podseća na našu obavezu, ali i trajno opredeljenje gradnje društva jednakih šansi za sve građane. Zato se tokom čitave godine borimo da stvorimo društvo u kojem je iskorenjeno siromaštvo i u kojem se borimo za nultu toleranciju protiv svih oblika nasilja, ali i za dobrobit svih građana Beograda. Želim da zahvalim kompaniji „Imlek” na donaciji kako Prihvatilištu za decu tako i Prihvatilištu za odrasla i stara lica s obzirom na to da su u ovim ustanovama naše najranjivije grupe građana – istakla je Nataša Stanisavljević. 

Ona je dodala da pokazatelji o tome kako i koliko brinemo o njima jesu odraz zrelosti Grada Beograda i društva.

– Želim da pozovem i druge društveno odgovorne kompanije da, kad god mogu, uruče donaciju jer su im vrata ova dva prihvatilišta uvek otvorena. Uvek ćemo ceniti sve ono što možemo da prihvatimo kao donaciju – navela je gradska sekretarka za socijalnu zaštitu.  

Kompanija „Imlek” donirala je tonu i po mleka i jogurta za oba prihvatilišta.

Događaju su prisustvovali i regionalni menadžer komunikacija i korporativnih poslova kompanije „Imlek” Marija Malović i direktorka Prihvatilišta za odrasla i stara lica Nevenka Nikić Simatković.