četvrtak, 13. maj 2021.

Uručene nagrade u okviru manifestacije „Miljenik potrošača 2021”

Pomoćnik gradonačelnika Andreja Mladenović otvorio je danas u Skupštini Grada Beograda manifestaciju „Miljenik potrošača 2021” koju organizuje „Moja Srbija”. Ova manifestacija ima za cilj podsticanje domaće proizvodnje, a nagrade se dodeljuju na osnovu glasova potrošača. Mladenović je i tom prilikom dodelio prvu nagradu i zahvalio domaćim proizvođačima na istrajnosti i uspešnom poslovanju u prethodnoj godini. 

– Ovo je možda prekretnica da ponovo počnemo da obeležavamo uspehe domaćih kompanija. U prethodnom periodu smo najviše pažnje posvećivali zdravstvenim radnicima, ali ne smemo zaboraviti da su svi oni koji su učestvovali u proizvodnji i privredi doprineli prevazilaženju ove krize. „Moja Srbija” je partner sa kojim Grad Beograd sarađuje 12 godina i upravo na ovom mestu je dodeljeno mnogo nagrada. Ovog puta dodeljuje se nagrada koja je sačinjena od emocija i vezanosti građana prema proizvodima – istakao je Mladenović.

On je rekao da se nada da će „Moja Srbija” nastaviti sa promocijom domaćih proizvoda i tako biti prepoznata od građana za najbolji izbor. Takođe, Mladenović je „Pošti Srbije” dodelio prvu nagradu u kategoriji Transport i usluge, a sve dodeljene nagrade će biti aktuelne do 2023. godine. 
Zamenik gradskog sekretara za privredu Radenko Durković je nagrade dodelio kompanijama „Bambi”, „Forma ideale”, ali i Vinariji „Rubin”.
Direktroka „Centra potrošača Srbije” Vera Vida uručila je nagrade kompanijama „Dijamant”, „Zlatiborac” i „Zaječarsko pivo”.

Predsednik Udruženja „Moja Srbija” Milan Ristić dodelio je ovu nagradu „Dunav osiguranju” i kompaniji „Nestle”.