nedelja, 19. septembar 2021.

Obilazak radova na asfaltiranju dela Ulice Kamenac

Državni sekretar u Ministarstvu unutrašnjih poslova Milosav Miličković i predsednik gradske opštine Rakovica Miloš Simić sa saradnicima i predstavnici JKP „Beograd-put” obišli su danas radove na asfaltiranju kraka Ulice Kamenac u Resniku, saopštavaju iz ove gradske opštine. 

Nakon obilaska radova, održan je sastanak sa građanima Ulice Kamenac na kojem se govorilo o daljim načinima da se poveća kvalitet života u ovom delu Resnika. 

Deo Ulice Kamenac na kojem se izvode radovi nikada dosad nije imao asfalt, a do kuća je vodio zemljani put koji je bio nebezbedan za saobraćaj, posebno tokom padavina. 

Na inicijativu Gradske opštine Rakovica počeli su radovi na asfaltiranju i ovog dela ulice. Po završetku radova, na asfaltiranom kraku ulice biće olakšano kretanje vozila i pešaka, čime će biti smanjena mogućnost izbijanja saobraćajnih nezgoda.

U Rakovici su u toku radovi na asfaltiranju Vareške ulice, dok su nedavno završeni radovi na asfaltiranju ulica Banjički put, Harisa Brkića, Resničke ulice, dela Ulice Denisa Ričija i kraka Ulice 13. oktobra, koji vodi ka groblju. Od početka ove godine u Rakovici je rekonstruisano više od 30 ulica.