petak, 13. maj 2022.

Bez vode delovi opština Voždovac, Rakovica, Palilula i Zvezdara

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Voždovac, u ponedeljak, 16. maja, od 8.30 do 18 časova bez vode će ostati potrošači u Pčinjskoj ulici (od Rada Končara do Vojvode Prijezde), saopšteno je iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija”.

Zbog stavljanja u funkciju novopoloženog cevovoda na opštini Rakovica, u ponedeljak, 16. maja, od 8.30 do 18 časova bez vode će ostati potrošači u sledećim ulicama:
– Jagodinskoj,
– Đuje i Dragoljuba,
– Gočkoj (od Nićifora Ninkovića do Tuzlanske) i
– Milorada Draškovića.

Na opštini Palilula, zbog stavljanja u funkciju novopoloženog cevovoda u utorak, 17. maja, od 8 do 24 časa bez vode će ostati potrošači u sledećim naseljima i ulicama:
– Slanački put (od Toplane do groblja Lešće),
– Stojana Stoleta Aranđelovića,
– Sestara Janković i
– Naselje Sanivil.

Umanjen pritisak osetiće potrošači u naseljima Veliko selo i Slanci.

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Zvezdara, u utorak, 17. maja, od 8.30 do 18 časova bez vode će ostati potrošači u sledećim ulicama:
– Mite Ružića (od Vojvode Blažete do Bulevara kralja Aleksandra),
– Kamenogorskoj,
– Ariljskoj i
– Deskaševoj (od Vojvode Blažete do Bulevara kralja Aleksandra).

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena je auto-cisterna.

Iz ovog komunalnog preduzeća su takođe saopštili njihove ekipe izvoditi radove na redovnom ispiranju vodovodne mreže na opštini Palilula, od ponedeljka 16. maja do subote 21. maja. Povremene prekide u snabdevanju i umanjen pritisak vode u vremenu od 22 do 6 časova osetiće sledeći potrošači:
– 16/17. maja – potez Pančevački most – naselje Borča, naselje Krnjača i blokovi „Partizanski”, „Branko Momirov” i „Sutjeska”,
– 17/18. maja – naselja Kotež i Ovča,
– 18/19. maja – naselje Borča – centralni i severni deo,
– 19/20. maja – naselje Borča – „južni” deo, Put za Crvenku i blok „Sava”,
– 20/21. maja – Pančevački put, naselje Krnjača i blokovi „Grga Andrijanović” i „Braća Marić”.

U toku radova može doći i do kratkotrajnog zamućenja vode. Mole se potrošači da prethodno pripreme neophodne zalihe vode za piće i osnovne potrebe. 

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru na telefon 3606-606, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na veb-adresi www.bvk.rs.