petak, 5. avgust 2022.

„Parking servis” apeluje da se uklone vozila sa platoa SC „Pinki”

JKP „Parking servis” apeluje na vozače da zbog početka radova na izgradnji podzemne garaže „Pinki” u Zemunu izmeste svoja vozila sa platoa Sportskog centra „Pinki” najkasnije do 7. avgusta, do 22 časa, saopšteno je iz ovog preduzeća.

Pre početka radova, radnici „Parking servisa” će tokom vikenda na vozila parkirana ispred Hale „Pinki” postavljati flajere sa obaveštenjem o početku radova, kako bi vozači blagovremeno mogli da izmeste svoje automobile sa platoa.

Dizalice „Parking servisa” će vozila koja u nedelju posle 22 časa ostanu parkirana na platou Sportskog centra „Pinki” preneti na slobodno parking mesto. Vozači mogu dobiti informaciju o lokaciji prenetog vozila na broj telefona 011/3035-400.

Nova podzemna garaža „Pinki” biće izgrađena na površini od 5.407 kvadratnih metara i imaće jednu podzemnu etažu sa 150 parking mesta. Plato iznad garaže biće kompletno sređen i delom će biti uređen kao zelena površina, a delom kao prostor za pešake. Predviđeno je da radovi na izgradnji garaže traju godinu i po dana.