sreda, 23. novembar 2022.

Besplatne ulaznice za pozorišne predstave na Zvezdari

U okviru projekta „Kultura za Zvezdarce”, koji se finansira sredstvima iz budžeta GO Zvezdara za projekte u oblasti kulture u 2022. godini, više od 2.500 besplatnih ulaznica biće podeljeno za pozorišne predstave. Ulaznice mogu da dobiju penzioneri sa prebivalištem na teritoriji Zvezdare i to za sedam pozorišnih predstava koje se igraju na scenama Teatra „Vuk”. 

Ovim projektom Teatar „Vuk” u saradnji sa Gradskom opštinom Zvezdara želi da doprinese povećanju pristupačnosti kulturnih sadržaja svojim sugrađanima, penzionerima, kao i pripadnicima najosetljivijih društvenih grupa.

Predstave za koje će zainteresovani moći da preuzmu ulaznice su: „Ja sam Akiko”, „Sećanje vode”, „Zaboravljene”, „Ne može nam niko ništa, jače smo od sudbine”, „Čovjek visine”, „Ne oklevaj, improvizuj” i „Balon”.

Raspored predstava u predstojećem periodu: 

– 29. novembar – „Ja sam Akiko”, scena „Kult” (150 ulaznica); 
– 7. decembar – „Zaboravljene”, scena „Aleksanadar Popović” (350 ulaznica), 
– 8. decembar – „Sećanje vode”, scena „Aleksandar Popović” (350 ulaznica).

Informacije o predstavama mogu se naći na sledećem linku: https://bilet.teatarvuk.rs/repertoar.php#danas 

Rezervacije nisu moguće. Potrebno je doći lično i na uvid doneti dokument sa dokazom o prebivalištu na teritoriji opštine Zvezdara, kao i poslednji ček od penzije. Jedan gledalac može uzeti najviše dve ulaznice.

Podela besplatnih ulaznica za predstavu „Ja sam Akiko” počinje danas u Šalter sali Gradske opštine Zvezdara – šalter broj 3, od 10 do 14 časova.