sreda, 30. novembar 2022.

Rad linija javnog prevoza tokom izvođenja radova u Ulici partizanske avijacije

U periodu od 1. decembra (od 9 časova) do 5. decembra, u okviru četvrte faze izvodiće se radovi na delu između zone raskrsnice sa Ulicom Stojana Aralice i zone raskrsnice sa Ulicom Marka Čelebonovića, saopštavaju iz Sekretarijata za javni prevoz.

Radovi u ovoj fazi podrazumevaju zatvaranje za saobraćaj desne kolovozne trake Ulice partizanske avijacije (gledano u smeru ka Bežanijskoj kosi), pri čemu će se leva kolovozna traka (gledano u smeru ka Bežanijskoj kosi) koristiti za dvosmerno odvijanje saobraćaja. Tokom izvođenja radova u ovoj fazi predmetna deonica će biti zatvorena za saobraćaj, pri čemu će se vozila JLPP-a u zoni radova kretati na sledeći način:
– linije 74, 75 i 75N će u smeru ka Bežanijskoj kosi saobraćati trasom: Partizanske avijacije – Peđe Milosavljevića – Dr Huga Klajna i dalje redovnim trasama;
– linija 76 će u smeru ka Bežanijskoj kosi saobraćati sledećom trasom: Partizanske avijacije – Peđe Milosavljevića – Dr Huga Klajna – Rajkova i dalje redovno;
– linije 612 i 708 će u smeru ka Bežanijskoj kosi će koristiti sledeću trasu: Partizanske avijacije – Peđe Milosavljevića – Dr Huga Klajna – Marka Čelebonovića i dalje redovno.

Privremeno se izmešta stajalište „Nikole Dobrovića” za smer prema Bežanijskoj kosi za linije 74, 75, 76, 612, 708 i 75N, u Ulicu partizanske avijacije, na poziciju oko 40 metara posle zone raskrsnice sa Ulicom Marka Čelebonovića.

Privremeno se uspostavlja stajalište „Peđe Milosavljevića 1” za smer prema Bežanijskoj kosi za linije 74, 75 i 75N, u Ulici Peđe Milosavljevića, na poziciji neposredno ispred zone raskrsnice sa ulicom Dr Huga Klajna. Vozila sa linija 76, 612 i 708 koristiće redovno stajalište „Peđe Milosavljevića” u smeru ka Zemunu.