petak, 2. decembar 2022.

Zimska čarolija ispred Sportskog centra – otvoreno klizalište u Mladenovcu

Uz muzičko-scenski nastup, vatromet i brojne sadržaje za decu i mlade, sinoć je na prostoru ispred Sportskog centra u Mladenovcu otvoreno klizalište. Mladenovčani će ove zime uživati u pravoj zimskoj čaroliji sve do 31. januara naredne godine.

Predsednik opštine Vladan Glišić naglasio je da je ovo prvi sportski objekat ovog tipa u Mladenovcu. Zahvalio je timu koji je naporno radio da klizalište bude otvoreno, zahvaljujući čemu je Mladenovac u rangu sa mnogo većim gradovima Srbije.

Direktor Sportskog centra Bogdan Vuksanović zahvalio je Mladenovčanima na svim idejama, inicijativama i bezrezervnoj podršci koju pružaju Sportskom centru i Opštini Mladenovac, zahvaljujući čemu su mnogi projekti realizovani.

– Posle besplatne škole plivanja koju smo organizovali za svu decu koja su imala želju da savladaju ovu veštinu, uspeli smo da obezbedimo i klizalište ovakvog formata, uz besplatnu školu klizanja koja će biti realizovana u naredna dva meseca – rekao je Vuksanović.

Besplatna škola klizanja za sve osnovce biće organizovana radnim danima od 9 do 14.30 časova, uz organizovan prevoz učenika, od 15 do 19 časova su besplatni termini za sve građane, a od 19 do 23 časa naplaćivaće se ulaznice po ceni od 200 dinara po satu.

Klizalište u Mladenovcu biće otvoreno do 31. januara, saopšteno je iz ove opštine.