utorak, 24. januar 2023.

Radovi na vodovodnoj mreži

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži u opštini Palilula, u četvrtak, 26. januara, od 8 do 24 sata bez vode će ostati potrošači u pojedinim ulicama na teritoriji te opštine, najavljeno je iz JKP-a „Beogradski vodovod i kanalizacija”.

Kako se navodi, bez vode će ostati potrošači u ulicama Ivana Milutinovića (neparna strana), od Petra Drapšina do Valjevskog odreda, Valjevskog odreda (neparna strana), od Ivana Milutinovića do JNA, JNA (parna strana), od Valjevskog odreda do Trga oslobođenja, 27. marta, Prvog maja, Trg oslobođenja, Sonje Marinković, Ličkoj, Banjskoj, Vojvođanskoj, Niškoj i okolnim ulicama.

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži u opštini Barajevo, takođe u četvrtak, od 8.30 do 18 sati bez vode će ostati potrošači u sledećim ulicama: Bagrdanskoj, Sime Markovića, Železničkoj, Pocerinskoj, Školskoj, Zapadnoj, Dragomira Milovanovića Mirka, Svetosavskoj od broja 50 do broja 60 i Mike Ćurčića od broja 1 do broja 45.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne.

Iz ovog preduzeća apeluju na potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP-a „Beogradski vodovod i kanalizacija” na broj telefona 3606-606, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web-adresi www.bvk.rs.