petak, 17. novembar 2023.

Novogodišnji paketići za svu decu sa Savskog venca

Gradska opština Savski venac obezbedila je novogodišnje paketiće za svu decu sa prebivalištem na teritoriji opštine, uzrasta do 12 godina, saopšteno je iz ove opštine. 

Predsednik opštine Miloš Vidović pozvao je roditelje da preuzmu vaučere za mališane zbog dodele paketića, ali i da bi se informisali o besplatnim programima koje organizuje ova opština i svoju decu uključili u željene aktivnosti.

– Mislimo na naše najmlađe sugrađane i trudimo se da im omogućimo što više besplatnih programa i sadržaja. U Opštini smo otvorili i posebni šalter koji je na usluzi roditeljima za preuzimanje vaučera za paketiće, besplatnih ulaznica za predstave u Teatru „Zmaj”, kao i za pružanje informacija o svim besplatnim programima koje organizujemo za decu i mlade sa Savskog venca – rekao je Vidović. 

Kako je naveo, reč je o 20 edukativnih, sportskih i umetničkih programa, posebno osmišljenih i namenjenih deci različitog uzrasta, ali i mladima sa Savskog venca koji imaju mogućnost da unaprede svoja znanja i veštine pohađajući školu stranih jezika i ostale besplatne programe u organizaciji ove opštine.

Vaučere za dodelu novogodišnjih paketića roditelji mogu preuzeti do 15. decembra na info-pultu u zgradi Opštine Savski venac (Kneza Miloša 69), četvrtkom od 7.30 do 20 časova, a ostalim radnim danima do 15.30 časova. Prilikom preuzimanja vaučera potrebno je dati na uvid očitanu ličnu kartu roditelja i zdravstvenu ili đačku knjižicu deteta. 

Podela paketića biće upriličena 1. januara 2024. na novogodišnjoj manifestaciji „Park otvorenog srca”, koju Opština tradicionalno organizuje na platou ispred Muzeja Jugoslavije.

Informacije o prijavama za novogodišnje paketiće i besplatne programe mogu se dobiti i na broj telefona 011/2061-861, radnim danima od 7.30 do 15.30 časova.