petak, 17. novembar 2023.

Veći broj građana zainteresovan za reprogram duga

Od početka novembra korisnici u većem broju dolaze na šaltere Javnog komunalnog preduzeća „Infostan tehnologija” imajući na umu da je na snazi akcija reprograma duga. Mnogi građani zainteresovani su da svoja zaostala dugovanja reprogramiraju po najpovoljnijim uslovima, na više mesečnih rata, uz otpis kamate i umanjenje glavnog duga. Posebne pogodnosti za reprogramiranje obezbeđene su za korisnike socijalnih davanja i penzionere.

Zaposleni u svim ekspoziturama i u direkciji preduzeća u svakom trenutku su na usluzi korisnicima. Građani dolaze na šaltere preduzeća i zbog oktobarskog računa objedinjene naplate. Izašlo se u susret korisnicima i produžen je rok za korišćenje popusta na oktobarske račune do četvrtka, 30. novembra, kako bi sve redovne platiše stigle na vreme da plate račune sa obračunatim popustima.

Obezbeđeno je i da račune objedinjene naplate građani mogu da plate bez troškova provizije u svim ekspoziturama. Mobilna aplikacija i portal e.Sanduče dostupna je za elektronsko preuzimanje i plaćanje računa, samo jednim klikom brojnim platnim karticama, bez odlaska na šaltere platnih institucija.

Pozivaju se korisnici da posete bilo koju od jedanaest ekspozitura širom Beograda ili zgradu direkcije, gde mogu da se informišu i zaključe ugovor o reprogramu duga. Sve neophodne informacije o uslovima reprograma i svojim mesečnim računima građani mogu dobiti putem Servisnog centra grada 11-0-11, pozivom ekspozitura, putem imejla infostan@infostan.rs, kao i na sajtu preduzeća https://infostan.rs/.