sreda, 29. novembar 2023.

Šapić o dojavi da su postavljene bombe u vozila GSP-a: Neka je sramota one koji se ovakvim stvarima služe i na ovakav način unose paniku među građane

Predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić obratio se Beograđanima povodom mejla koji je stigao na adresu JKP-a „GSP Beograd” u kome je stajalo da je u svako ili skoro svako vozilo GSP-a postavljena eksplozivna naprava.

– Mi smo, naravno, odmah prijavili policiji i ona će da reaguje u skladu sa zakonom. Hteo bih da poručim građanima Beograda da ne treba da ulazimo ni u kakvu paniku, jer sam potpuno siguran da je ovo jedna vrsta provokacije, maksimalne zloupotrebe i unošenja panike među stanovništvom i građanima prestonice zbog predstojećih izbora. Strašno je na šta su neki ljudi spremni. Govorili su da će ovo biti prljava kampanja, ali ovo prelazi sve granice da se na ovaj način plaše građani. Beograđani ne treba da brinu, policija će reagovati, ali sam želeo da obavestim javnost da ne bude da nešto krijemo. Postupili smo u skladu sa zakonom i siguran sam da ćemo i sa ovom situacijom da se izborimo. Proći će i ovi izbori, pa se nadam da ćemo da nastavimo da živimo normalan život. Neka je sramota one koji se ovakvim stvarima služe i na ovakav način unose paniku među građane Beograda – rekao je Šapić.

Napomena Video-snimak izjave Aleksandra Šapića može se preuzeti sa linka

https://wetransfer.com/downloads/30fd69cfaf08d8bc7862dc1dc648cc5a20231129100241/343dd7

U galeriji je i print skrin imejla koji je stigao u GSP