utorak, 20. februar 2024.

Projekat „Di-Mark” u Opštini Zvezdara

Udruženje osoba sa invaliditetom „Beograd” u saradnji sa Institutom ekonomskih nauka učestvuje u realizaciji projekta pod nazivom „Di-Mark”, koji će biti predstavljen u Opštini Zvezdara, saopšteno je iz ove opštine.

Na sastanku na kom će biti predstavljen ovaj projekat u sredu, 21. februara u 12 sati, biće razmenjene informacije o istraživanju i planiranoj obuci.

U okviru projekta biće obučeno 45 odabranih kandidata iz Republike Srbije, Hrvatske i Crne Gore, u toku kojeg će steći potrebna znanja i veštine, kao i sertifikat za rad u oblasti digitalnog marketinga.

Cilj projekta „Di-Mark” je osnaživanje osoba sa fizičkim invaliditetom za rad na daljinu putem unapređenja kompetencija za rad u oblasti digitalnog marketinga. Projekat „Di-Mark” fokusiran je na implementaciju digitalnih tehnologija u funkciji unapređenja inkluzije, odnosno na unapređenje digitalnih marketinških kompetencija osoba sa fizičkim invaliditetom za rad na daljinu.

Zainteresovani za učešće svoj dolazak mogu potvrditi najkasnije do danas na adresu udruzenjeosibeograd@gmail.com, a za dodatne informacije mogu pozvati broj 064/6618-638 (kontakt osoba Gordana).