ponedeljak, 8. jul 2024.

Promena režima saobraćaja tokom radova u Bulevaru Mihajla Pupina

Tokom izvođenja radova na redovnom održavanju u Bulevaru Mihajla Pupina (gledano u smeru ka Terazijskom tunelu), od 9. do 23. jula doći će do promena u radu linija javnog prevoza, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz. 

Radovi se izvode na desnoj strani kolovoza Ulice Mihajla Pupina, u zoni raskrnice sa Ulicom Sajmište. Tokom izvođenja radova, Ulica Sajmište će na delu od Ulice Zemunski put do Bulevara Mihajla Pupina (smer ka Zemunu) biti zatvorena za saobraćaj, pri čemu će važiti novi režim rada linija javnog prevoza.

Vozila na linijama 78 i 83 u smeru ka Zemunu saobraćaće Zemunskim putem, Ulicom Vladimira Popovića (pored autobuske okretnice „Novi Beograd /Blok 20/”), internom saobraćajnicom pored hotela „Hajat”, Ulicom Milentija Popovića, Bulevarom Mihajla Pupina i dalje redovnim trasama, dok će u suprotnom smeru saobraćati redovnom trasom.

Uspostavlja se privremeno stajalište „Staro sajmište 1” (smer ka Zemunu) u Ulici Zemunski put, na oko 130 metara posle zone raskrsnice sa Ulicom Sajmište za linije 78 i 83, navode iz Sekretarijata za javno prevoz.