Povelja Skupštini grada za najbolje rezultate u odnosima s javnošću

 

U akciji „Budi dobar i pokaži to drugima”, koju već 12 godina organizuje Poslovna škola za Public Relations, Skupština grada Beograda dobila je Povelju za najbolje rezultate u komunikaciji s javnošću u 2003. godini u kategoriji neprivrednih organizacija. Odluku o tome doneo je stručni žiri kojim je predsedavao dr Predrag Vujović, posle anketiranja više od sto novinara i stručnjaka za menadžment. Povelju je 31. marta 2004. u hotelu „Hajat” primio predsednik gradske vlade Nenad Bogdanović.

Za ovu nagradu, koja se od ove godine dodeljuje u pet kategorija, bilo je kandidovano pet gradskih institucija. Povelju za najbolju komunikaciju sa javnošću među privrednim organizacijama dobilo je Javno komunalno preduzeće „Parking servis”, dok su Skupština opštine Palilula, Turistička organizacija Beograda i Beogradski maraton dobili Priznanje „Budi dobar i pokaži to drugima”.

Ovogodišnji laureat u kategoriji javnih ličnosti je princeza Jelisaveta Karađorđević. U kategoriji posebnih akcija Povelju su dobili organizatori akcije „Igraj za život”, dok su u kategoriji medija priznanja pripala „Novostima”, „Politici”, B92, Beogradu 202 i BK Telekomu.