utorak, 10. decembar 2019.

Sekretarijat za zaštitu životne sredine

Obaveštenje o donetom rešenju o izdavanju dozvole za upravljanje neopasnim otpadom

Na osnovu člana 69. Zakona o upravljanju otpadom („Službeni glasnik Republike Srbije“, broj 36/09, 88/10, 14/16 i 95/18 – dr. zakon)

GRADSKA UPRAVA GRADA BEOGRADA
Sekretarijat za zaštitu životne sredine
Masarikova 5/XI

objavljuje

OBAVEŠTENJE
O DONETOM REŠENJU O IZDAVANJU DOZVOLE ZA UPRAVLJANJE NEOPASNIM OTPADOM

Sekretarijat za zaštitu životne sredine, na zahtev operatera ŽIVOTA MITROVIĆ PR SAKUPLJANJE OTPADA KOJI NIJE OPASAN, DRUMSKI PREVOZ I TRGOVINA „ŽIX-SI” OBRENOVAC, 14. oktobra 122, Obrenovac - Zvečka, (matični broj 64643606), sproveo je postupak u kome je doneto rešenje o izdavanju dozvole za tretman, odnosno skladištenje i ponovno iskorišćenje neopasnog metalnog otpada. Operater planira obavljanje delatnosti upravljanja navedenim otpadom u postrojenju na katastarskoj parceli broj 3180/23 KO Zvečka, na lokaciji Industrijska zona bb, Zona 8, Zvečka, na području gradske opštine Obrenovac.

Donetim rešenjem utvrđeni su uslovi za rad postrojenja, odnosno  obaveza operatera da pri obavljanju navedene delatnosti primeni važeće tehničke normative i standarde za korišćenje i održavanje ove vrste objekata i opreme, odnosno mere zaštite utvrđene usvojenom Radnim planom postrojenja.