subota, 26. novembar 2022.

Sekretarijat za zaštitu životne sredine

Obaveštenje o podnetom zahtevu za davanje saglasnosti na studiju o proceni uticaja na životnu sredinu reciklažnog dvorišta u Dobanovcima

GRADSKA UPRAVA GRADA BEOGRADA 
Sekretarijat za zaštitu životne sredine
Karađorđeva 71
objavljuje
OBAVEŠTENJE

Preduzeće „BMD BAU” d.o.o, Beograd, Dr Zore Ilić Obradović 8/3, po ovlašćenju nosioca projekta Grada Beograda, Dragoslava Jovanovića 2, podnelo je Sekretarijatu za zaštitu životne sredine zahtev za davanje saglasnosti na Studiju o proceni uticaja na životnu sredinu projekta izgradnje reciklažnog dvorišta - centra za sakupljanje otpada, na katastarskoj parceli broj 6194 KO Dobanovci, na području gradske opštine Surčin u Beogradu. 
Poziva se zainteresovana javnost da izvrši uvid u sadržinu navedene studije, na službenom sajtu grada Beograda (www.beograd.rs, Gradski oglasi), do 20. decembra 2022. godine . 
Javna prezentacija i javna rasprava o predmetnoj studiji o proceni uticaja biće održana 20. decembra 2022. godine, u 10 časova, u prostorijama Sekretarijata za zaštitu životne sredine Gradske uprave grada Beograda, Karađorđeva 71.
Mišljenje o navedenoj studiji zainteresovana javnost može dostaviti Sekretarijatu za zaštitu životne sredine u roku određenom za javni uvid i izneti u toku javne prezentacije, odnosno javne rasprave. 
Obaveštenje se objavljuje na osnovu čl. 20. i 29. stav 1. Zakona o proceni uticaja na životnu sredinu („Službeni glasnik RS”, broj 135/04 i 36/09).