petak, 26. april 2024.

Korisnicima usluga JKP-a „Infostan tehnologije” dostupna opcija dostavljanja računa putem elektronske pošte

Iz Javnog komunalnog preduzeća „Infostan tehnologije” su saopštili da je korisnicima usluga ovog preduzeća omogućeno da na portalu eSanduče brzo i lako aktiviraju opciju slanja računa putem elektronske pošte u svrhu unapređenja očuvanja i zaštite životne sredine.

Aktiviranjem ove opcije, korisnici daju saglasnost da JKP „Infostan tehnologije” svakog meseca dostavlja račune na adresu elektronske pošte  registrovanih korisnika na portalu eSanduče. Račun će se isporučivati u prilogu poruke elektronske pošte, koja sadrži i prečicu za jednostavan pristup opciji plaćanja.

Iz ovog preduzeća pozivaju korisnike da izvrše ažuriranje podataka ako je u međuvremenu došlo do bilo kakvih promena u vezi sa identifikacijom na portalu eSanduče ili sa prostorom za koji se ispostavlja račun.

Provera i ažuriranje identifikacionih podataka mogu se izvršiti opcijom „Korisnički nalog”, koja se pokreće iz glavnog menija aplikacije eSanduče.

Prijavljivanje za slanje računa putem elektronske pošte korisnici mogu izvršiti preko mobilne aplikacije i opcije „Isključi slanje računa”, koja se pokreće iz glavnog menija ili na stranici: https://esanduce.rs/slanjeracuna, ukoliko koriste web-verziju platforme eSanduče. Podaci u vezi sa prostorom za koji se ispostavlja račun mogu se ažurirati dostavljanjem popunjenog odgovarajućeg obrasca dostupnog na stranici https://infostan.rs/promene-podataka-na-racunima/ i relevantne dokumentacije putem pošte, elektronske pošte na adresu infostan@infostan.rs ili dostavljanjem dokumentacije u bilo koju ekspozituru JKP-a „Infostan tehnologije”, čije su adrese i drugi podaci za kontakt navedeni na stranici https://infostan.rs/ekspoziture-preduzeca/.

Za potrebe stručne podrške prilikom ažuriranja podataka, korisnici mogu se mogu obratiti Servisnom centu pozivom na brojeve 11-0-11 i 0800/ 110-011, putem elektronske pošte na esanduce@infostan.rs ili neposredno bilo kojoj od ekspozitura JKP-a „Infostan tehnologije”, navodi se u saopštenju ovog komunalnog preduzeća.