Sednica Skupštine grada

Predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević zakazao je za utorak, 12. novembar, u 10 časova,

17. SEDNICU SKUPŠTINE GRADA


Na dnevnom redu sednice je Predlog odluke o izmenama Odluke o utvrđivanju obima sredstava za vršenje poslova grada i gradskih opština i određivanju prihoda koji pripadaju gradu, odnosno gradskim opštinama, kao i Predlog odluke o izmenama i dopunama Odluke o budžetu Grada Beograda za 2019. godinu.

Pred odbornicima je i Predlog odluke o izmeni i dopuni Odluke o pravima i uslugama socijalne zaštite, Predlog odluke o izmeni i dopuni Odluke o utvrđivanju kategorija korisnika koji plaćaju subvencionisanu cenu komunalnih usluga, Predlog odluke o izmenama Odluke o snabdevanju toplotnom energijom u gradu Beogradu.

Na dnevnom redu je i Predlog odluke o komunalnoj miliciji, Predlog odluke o izmenama i dopunama Odluke o bespovratnom sufinansiranju aktivnosti na investicionom održavanju i unapređenju svojstava zgrade, Predlog odluke o izmenama i dopunama Poslovnika Skupštine Grada Beograda, Predlog odluke o izmenama Odluke o Gradskoj upravi Grada Beograda, Predlog odluke o izmeni i dopuni Odluke o osnivanju Zavoda za biocide i medicinsku ekologiju.

Pred odbornicima je i nekoliko predloga planova detaljne regulacije, kao i predloga odluke o izradi i dopuni plana detaljne regulacije od značaja za razvoj grada. 

Sednica Skupštine grada održaće se na Trgu Nikole Pašića 6,  sala 10 u prizemlju.

Dnevni red sednice Skupštine grada možete pogledati i na sajtu Grada Beograda, na stranici: https://www.beograd.rs/lat/beoinfo/1767174-nikodijevic-odbornici-u-utorak-o-komunalnom-redu-urbanistickim-zonama-i-rebalansu-budzeta_2/ .