Sednica Skupštine grada

Predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević zakazao za petak, 27. decembar, u 10 časova,
19. Sednicu Skupštine grada
Na dnevnom redu je Predlog odluke o izmeni i dopuni Odluke o pravima i uslugama socijalne zaštite, Predlog odluke o izmeni Odluke o lokalnim komunalnim taksama za teritoriju grada Beograda, Predlog odluke o konverziji potraživanja Grada Beograda po osnovu neizmirenih izvornih i ustupljenih javnih prihoda u trajni ulog u kapitalu Privrednog društva „Simpo” a.d. Vranje.
Pred odbornicima je, između ostalog, i Predlog akcionog plana zapošljavanja Grada Beograda za 2020. godinu, Predlog plana javnog zdravlja grada Beograda za period od 2020. do 2026. godine, Predlog akcionog plana za suzbijanje ambrozije na teritoriji Beograda za 2020. godinu, Predlog programa uređivanja i dodele građevinskog zemljišta za 2020. godinu, Predlog odluke o usvajanju lokalnog akcionog plana za unapređenje položaja izbeglica, interno raseljenih lica i povratnika po osnovu sporazuma o readmisiji koji borave na teritoriji grada Beograda za period od 2020. do 2024. godine, kao i Predlog godišnjeg programa zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta na teritoriji grada Beograda za 2019. godinu.

Dnevni red sednice Skupštine grada možete pogledati na sajtu Grada Beograda, na stranici https://www.beograd.rs/cir/beoinfo/1768858-sednica-skupstine-grada-zakazana-za-petak-27-decembar/

Sednica Skupštine grada Beograda održaće se na Trgu Nikole Pašića 6,  sala 10 u prizemlju.