Sednica Skupštine grada Beograda

 

Predsednik Skupštine Grada Beograda Nikola Nikodijević zakazao je za ponedeljak, 31. januara, u 10 časova, u Velikoj sali u zgradi Narodne skupštine Republike Srbije, ulaz iz Ulice kralja Milana 14, 

36. SEDNICU SKUPŠTINE GRADA


Pred odbornicima će se naći Predlog izmene i dopune Plana detaljne regulacije za deo bloka između ulica Admirala Geprata, Kneza Miloša, Balkanske i Nemanjine, Predlog odluke o izradi plana detaljne regulacije za blok između Vojvođanske, Surčinske i Ulice Dušana Vukasovića.

Na dnevnom redu je i Predlog lokalnog akcionog plana zapošljavanja Grada Beograda za 2022. godinu, Predlog odluke o načinu kontrole nivoa buke iz ugostiteljskih objekata na teritoriji grada Beograda, Predlog zaključka o davanju saglasnosti na Plan rada Sekretarijata za poslove komunalne milicije za 2022. godinu, kao i Predlog zaključka o davanju saglasnosti na Strateški plan Sekretarijata za poslove komunalne milicije za period od 2022. do 2025. godine.
    
Pred odbornicima je i Predlog odluke o izmeni i dopuni Odluke o prečišćavanju i distribuciji vode.

Kompletan dnevni red sednice može se pogledati na sajtu Grada Beograda na linku
https://www.beograd.rs/cir/beoinfo/1791464-sednica-skupstine-grada-u-ponedeljak-31-januara/ .

    Napomena: Za sednicu Skupštine obavezno je akreditovanje. Potrebno je da redakcije do petka, 28. januara do 20 časova, na mejl info.pr@beograd.gov.rs akredituju svoje novinare, fotografe i snimatelje.