Doček Novaka Đokovića ispred Starog dvora

 U ponedeljak, 11. jula, Teniski savez Srbije organizuje  ispred Starog dvora doček najboljeg tenisera sveta, našeg Novaka Đokovića, povodom   sedmog osvajanja Vimbldona i 21. grend slem titule. 
 Novaka će u Starom dvoru dočekati gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić, predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević i ministar   omladine i sporta Vanja Udovičić
 Pozivamo sve medije i sve sugrađane da isprate ovaj veličanstveni događaj i da pozdravimo našeg šampiona posle velikog uspeha.
 Muzički program dočeka počinje u 20 časova na platou ispred Starog dvora. Nakon DJ publiku očekuje koncert Saše Kovačevića, a potom i bend Dejana Petrovića. Pojavljivanje Novaka Đokovića na šampionskom balkonu očekuje se oko 21.10 časova.

 Obaveze prethodnog akreditovanja za medijske kuće nisu potrebne, svi su dobrodošli, ali je neophodno da predstavnici medija imaju akreditive svoje medijske kuće (akreditivne kartice ili legitimacije).
    
Direktno sa bine program će prenositi Radio televizija Srbije.

Napomena: Snimatelji i fotoreporteri moći će da snime atmosferu u publici sa balkona Starog dvora pre izlaska Novaka Đokovića  u 20. 45, a zatim će program dočeka pratiti sa platoa ispred Starog dvora, u prostoru predviđenom za novinare.
     
Posle obraćanja sa balkona, Novak će izjave davati u holu Starog dvora, oko 21. 45 časova.