Doček odbojkašica

Danas, 16. oktobra, ispred Starog dvora biće organizovan doček odbojkašica, povodom osvajanja zlatne medalje na Svetskom prvenstvu.

Odbojkašice će u Starom dvoru dočekati gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić, predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević i ministar omladine i sporta Vanja Udovičić

Pozivamo sve sugrađane da isprate ovaj veličanstveni događaj i da pozdravimo naše šampionke posle velikog uspeha.

Muzički program dočeka počinje u 19.15 časova na platou ispred Starog dvora. Nakon DJ nastupa „Big bend” Dejana Petrovića. Pojavljivanje odbojkašica na šampionskom balkonu očekuje se oko 20 časova.

Prisustvo za registrovane i akreditovane medijske kuće (snimatelji, novinari i fotoreporteri) biće omogućeno uz posedovanje akreditiva svojih medijskih kuća, akreditivne kartice ili legitimacije (glavni ulaz u zgradu Starog dvora).
    
Program dočeka direktno će prenositi Radio televizija Srbije.

NAPOMENA: Snimatelji i fotoreporteri moći će da snime atmosferu u publici sa balkona Starog dvora pre izlaska odbojkašica u 19.40 časova (10 minuta). Pre izlaska odbojkašica na balkon predviđeno je rukovanje i zajednička fotografija oko 20.05 časova u holu Starog dvora. Nakon toga predstavnici medija će program dočeka pratiti sa platoa ispred Starog dvora, u prostoru predviđenom za novinare.

Izjave su predviđene posle obraćanja sa balkona, u holu Starog dvora.

Sekretarijat za informisanje