Gradonačelnik Beograda pozvao građane na svečani doček košarkaša ispred Starog dvora

Grad Beograd organizovaće danas, 12. septembra, u 20 časova, doček košarkaša, povodom osvajanja srebrne medalje na Svetskom prvenstvu u košarci, najavio je gradonačelnik Aleksandar Šapić gostujući na televiziji K1.

Pozivamo sve medije i sugrađane da isprate ovaj veličanstveni događaj i da zajedno pozdravimo naše košarkaše posle velikog uspeha.

Košarkaše će u Starom dvoru dočekati gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić i predsednik Skupštine grada Beograda Nikola Nikodijević.

Muzički program dočeka počinje u 19.15 časova na platou ispred Starog dvora.
Pojavljivanje košarkaša na balkonu očekuje se oko 20 časova.

Prisustvo za registrovane i akreditovane medijske kuće (snimatelji, novinari i fotoreporteri), biće omogućeno bez obaveze prethodnog akreditovanja, ali je neophodno da predstavnici medija imaju akreditive svoje medijske kuće, akreditivne kartice ili legitimacije (glavni ulaz u zgradu Starog dvora).
    
Program dočeka direktno će prenositi Radio televizija Srbije.

NAPOMENA: Snimatelji i fotoreporteri moći će da snime atmosferu u publici sa balkona Starog dvora pre izlaska košarkaša u 19.45 časova, zatim će program dočeka pratiti sa platoa ispred Starog dvora, u prostoru predviđenom za novinare.

Izjave su predviđene posle obraćanja sa balkona u holu Starog dvora.